Varjatud tervisevalem

Varjatud tervisevalem

Autor: Jüri Lina

Kirjastus: REFERENT

Kategooria: Unenäod, inglid, kristallid ja muu esoteerika
2022 aasta

Hindad

Rahva Raamat
31.49€
Hetkel pole saadaval
Apollo
32.95€ / 31.30€
Osta
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas eristada tõde müütidest, kui tegemist on tervisega? Jüri Lina teos "Varjatud tervisevalem" on justkui teejuht, mis aitab sul navigeerida tervisealase teabe keerukas maailmas. See raamat ei ole lihtsalt järjekordne tervisenõuannete kogumik, vaid pigem sügav sukeldumine sellesse, kuidas ametlikud soovitused ja statistika võivad mõnikord eksitada.

Kas teadsid, et liigne loomsete valkude tarbimine võib soodustada vähktõve teket? Või et kookosrasval on omadused, mis võivad olla tõeliselt kasulikud sinu südame-veresoonkonna tervisele? Lina raamat ei karda käsitleda teemasid, mis on sageli varjatud või valesti esitatud. Ta toob esile, kuidas teatud toiduained mõjutavad keha pH-taset ja kui oluline on mineraalide ning vitamiinide tasakaal meie organismis.

Lisaks valgustab autor viiruste olemust ning vaktsineerimisega seotud riske, tuues välja ka varasemate pandeemiate tagajärgi ja tervisekampaaniate eksitavaid aspekte. Raamatust leiad teavet ohtlike ainete, nagu fluor, aspartaam, naatriumglutamaat ja olestra kohta, mis kõik võivad mõjutada sinu tervist.

Kui oled inimene, kes ei lepi lihtsalt pealiskaudsete vastustega ja soovid mõista, kuidas teha tervislikke valikuid teadlikult, siis "Varjatud tervisevalem" on sinu jaoks. See on kriitiline ja informeeritud pilk kaasaegse meditsiini varjukülgedele, mis on kirjutatud selge ja arusaadava keelega.

Kasuta Jüri Lina teadmisi ja kogemusi, et avardada oma arusaama tervisest ja teha informeeritud otsuseid, mis toetavad sinu heaolu pikas perspektiivis. "Varjatud tervisevalem" on sinu võimalus vaadata kaugemale ametlikest juhistest ja avastada, mis tegelikult toimib sinu keha jaoks.