Valmistu eksamiks. Eesti keel teise keelena. Riigieksam ja B2-taseme eksam

Valmistu eksamiks. Eesti keel teise keelena. Riigieksam ja B2-taseme eksam

Autor: Helis Oidekivi-Kosapoeg

Kirjastus: MAURUS KIRJASTUS

Kategooria: Eesti keel
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
12.99€
Osta
Apollo
12.95€ / 12.30€
Osta
Kui oled teel eesti keele riigieksami või B2-taseme eksami suunas, on Helis Oidekivi-Kosapoegi raamat "Valmistu eksamiks. Eesti keel teise keelena" sinu ideaalne teejuht. See praktiline käsiraamat on loodud selleks, et aidata sul kindlustada oma keeleoskust ja valmistuda eksamiteks tõhusalt.

Raamatu lehekülgedelt leiad hulgaliselt harjutusi, mis on suunatud lugemis-, kuulamis- ja kirjutamisoskuste lihvimisele. Kõik ülesanded on välja töötatud igapäevaelu kontekstis, mis aitab sul paremini mõista ja kasutada eesti keelt praktilistes olukordades. Lisaks on raamat varustatud selgete selgitustega keelereeglitest, mis on olulised, et vältida eksimusi keelekasutuses.

Eriti väärtuslikuks teeb selle raamatu see, et see katab laia spektrit eesti keele aspektidest, pöörates tähelepanu just nendele valdkondadele, kus teise keelena eesti keelt õppivad inimesed kõige sagedamini raskustesse satuvad. Oma teadmisi saad proovile panna ka varasemate aastate eksamivariantidega, mis on raamatusse kaasatud.

Kasutades Helis Oidekivi-Kosapoegi raamatut, saad kindlustada oma keeleoskuse ja astuda eksamile enesekindlalt. See on suurepärane ressurss, mis toetab sind igal sammul sinu keeleõppe teekonnal.