Väljatõugatu

Väljatõugatu

Autor: Daniel Höra

Kirjastus: PETRONE PRINT

Kategooria: Keskmine kooliiga, vanus 13-15
2016 aasta

Hindad

Rahva Raamat
3.99€
Hetkel pole saadaval
Apollo
3.99€
Osta
Kolm kuud tagasi muutus Roberti elu pöördumatult. Ühel kevadisel pühapäeval, just pärast kella viit, kustutati tema senine elu justkui välk selgest taevast. Kujuta ette, et ühe hetkega oled sa justkui surnud, kuid sinu keha on endiselt siin. See on teistsugune surm, üks, mis jätab sind ilma laibata.

Robert seisab silmitsi karmi reaalsusega, kui tema mobiiltelefoni kasutatakse salakavalalt, et postitada tema nime alt internetis sobimatu foto klassikaaslastest. Järsku on ta kogu kooli silmis persona non grata, isegi tema lähimad sõbrad pööravad talle selja. Roberti püüdlused oma süütust tõestada jooksevad liiva, sest usaldus on kadunud – keegi ei võta tema sõnu tõsiselt, ei vanemad, sõbrad ega isegi politsei.

Situatsioon eskaleerub kiiresti, põhjustades viha ja vägivalla laviini, mis paneb Roberti proovile viisil, mida ta poleks osanud ette kujutada. Daniel Höra "Väljatõugatu" on haarav lugu, mis käsitleb kaasaegseid teemasid nagu internetikiusamine ja sotsiaalmeedia mõju noorte elule. See on lugu, mis ei jäta sind külmaks ja paneb sind mõtlema selle üle, kui habras võib olla meie maine digiajastul.

Kui oled huvitatud sotsiaalmeedia ja selle mõju uurimisest noorte elule, võib see raamat pakkuda sulle sügavat ja kaasahaaravat lugemiskogemust. Daniel Höra teos on osa sarjast, mis sisaldab ka Ulrieke Ruwisch'i "Laigid on kogu su elu", pakkudes veelgi rohkem mõtlemisainet digitaalse ajastu väljakutsete kohta.