VALGUSE POOLE

VALGUSE POOLE

Autor: Silver Loit

Kirjastus: ZEUS

Kategooria: Maailma ajalugu
2014 aasta

Hindad

Rahva Raamat
26.95€
Hetkel pole saadaval
Apollo
14.45€
Osta
"Valguse poole" on raamat, mis viib sind ajaloolisele rännakule, avades ukse salapärasesse vabamüürlaste maailma, mis levis Vene impeeriumis ja Läänemere provintsides 18. ja 19. sajandil. Autor Silver Loit on süvenenud vabamüürlasložide tekkeloosse, toetudes olemasolevatele allikatele ja uurimustöödele, et pakkuda sulle põhjalikku ülevaadet sellest, kuidas need salajased ühendused kujunesid ja milline oli nende mõju ühiskonnale.

Raamatu pealkiri "Valguse poole" ei ole juhuslikult valitud. See peegeldab valgustusfilosoofia ja vabamüürluse rituaalide sügavat seotust, kus valgus sümboliseerib teadmisi, vooruslikkust ja inimlikku püüdlust paremuse poole, lähtudes usust, et igaüks meist võib leida tee tõelisele vabadusele ja võrdsusele. See on lugu inimvaimu igavikulisest janust tõe ja õigluse järele, mis on vorminud meie mõistmist õigusriigist ja vabast tahtest.

Silver Loit on oma teosesse põiminud ajaloolise täpsuse ja sügava analüüsi, et tuua esile vabamüürlaste mõju meie esivanemate elule ja mõttemaailmale. Kui sind huvitab, kuidas vabamüürlus kujundas meie ajaloo kulgu ja millised olid selle liikumise põhimõtted, siis "Valguse poole" pakub sulle haruldase võimaluse sukelduda sellesse varjatud ajaloo kihti.