Väike küpsisekoogiraamat

Väike küpsisekoogiraamat

Autor: Pille Enden,Lia Virkus

Kirjastus: HEA LUGU

Kategooria: Magustoidud ja küpsetised
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
18.50€
Osta
Apollo
18.95€ / 18.00€
Osta
Kas otsite magusat inspiratsiooni, mis rõõmustaks nii teid kui teie pere nooremaid liikmeid? "Väike küpsisekoogiraamat" autoritelt Pille Endenilt ja Lia Virkuselt võib olla just see, mida vajate. See raamat on tõeline aare, mis on täis nostalgilisi maitseid ja uusi retsepte, pakkudes laia valikut küpsisetordi variante, mis on sügavalt juurdunud Eesti magusakultuuris.

Kujutage ette, kuidas teie köök täitub ahjusoojade küpsiste lõhnaga, kui valmistate lihtsaid, ent vastupandamatuid küpsisekooke. Raamatust leiate 50 erinevat retsepti, mis on valitud ja koostatud kogenud kokkade poolt, et tuua teieni parimad palad meie magusast pärandist. Iga retsept on loodud mõeldes lihtsusele ja nauditavusele, et igaüks saaks kodus nautida koduseid küpsisetordi maitseid.

Enden ja Virkus, kes on tuntud oma meisterlike kokaraamatute poolest, on selles raamatus pannud rõhku traditsioonilistele maitsetele, mida me kõik armastame, ning on lisanud ka moodsaid keerdkäike, et värskendada seda ajatut magustoitu. Olgu see siis pühapäevane perebrunch või pidulik tähtpäev, "Väike küpsisekoogiraamat" on teie teejuht maitsvate ja südantsoojendavate küpsisetortide maailma.

Ärge laske end petta raamatu tagasihoidlikust pealkirjast – see on tõeline kulinaarne aardekirst, mis ootab avastamist. Võtke aega, et sukelduda Eesti küpsisetortide mitmekesisesse maailma ja rikastada oma magusat repertuaari. Kas olete valmis avastama küpsisetortide võlumaailma?