Tordilõik. Andra Kalda


Autor: Andra Kalda
Formaat: Kõva köide
Lehekülgi: 128
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
ISBN: 9789949528752
Ilmumisaeg:
Mõõdud: 205mm x 250mm

Tordilõik

Kui kauni kinkeraamatu avad, võid kuulda vaikset rahulolevat lauluviisi, munakoorte praksumist, visplite vuhinat ja spaatlite sahinat. Andra Kalda on kaante vahele kogunud Eesti 20 kodutordimeistri nipid, nõuanded ja retseptid. Raamatust leiad nii nostalgilise võikreemiga tordi, uhkeldava beseekoogi, värvilise martsipaniga kaetud nüüdisaegse korrustordi kui ka gluteeni- ja laktoosivaba tordi retseptid koos ahvatlevate piltidega. Juhtnööre jagub ka vana hea keedukreemi ja sefiiri tegemiseks ning korraliku koheva biskviidi küpsetamiseks, sest just sellest saab alguse enamik tordilugusid.

Raamat valiti võistlusel Gourmand World Cookbook Awards 2014 kategoorias Best Pastry Cookbook Eesti parimaks.

Samast kategooriast