Tervist toetavad toidud. Veresuhkrusõbralik kokkamine

Tervist toetavad toidud. Veresuhkrusõbralik kokkamine

Autor: Maire Vesingi,Aus Merilin

Kirjastus: OTTO WILHELM OÜ

Kategooria: Tervislik toitumine ja dieedid
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
22.99€
Osta
Apollo
23.95€ / 22.75€
Osta
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas toit võib mõjutada sinu veresuhkru taset ja üldist heaolu? "Tervist toetavad toidud. Veresuhkrusõbralik kokkamine" on Maire Vesingi ja Merilin Ausi koostöös sündinud teos, mis pakub väärtuslikke teadmisi ja praktilisi retsepte neile, kes soovivad oma veresuhkru taset tasakaalus hoida.

Maire Vesingi on tunnustatud toitumisterapeut ja kogenud kokandusõpetaja, kes on pühendanud oma karjääri tervisliku toitumise edendamisele. Tema tütar Merilin Aus, kellel on isiklik kogemus diabeediga, lisab raamatule oma praktilised teadmised ja nõuanded. Koos on nad loonud retseptikogumiku, mis sisaldab üle 80 maitsva ja veresuhkrusõbraliku toiduvaliku, alates argipäeva eineist kuni pidulike roogadeni.

Raamatust leiate nii tervislikke küpsetisi, kergeid eineid, rikkalikke lõuna- ja õhtusööke kui ka magusaid ahvatlusi, mis kõik on loodud silmas pidades veresuhkru stabiilsust. Lisaks retseptidele jagavad autorid ka nõuandeid ja nippe, kuidas toiduvalikute kaudu veresuhkru taset optimeerida ning menüüd kohandada, kui veresuhkur kipub kõrgele tõusma.

Kristi Peegel, diabeedikooli ja Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingu kogemusnõustaja, soovitab seda raamatut kui juhendit tervislikuks toitumiseks. Ta rõhutab, et retseptid aitavad hoida veresuhkru taset stabiilsena, mis on oluline mitte ainult diabeetikutele, vaid kõigile, kes soovivad elada pikalt ja kvaliteetselt, ilma et organid saaksid kõrgest veresuhkrust kahjustada.

Kui sinu eesmärk on toetada oma tervist läbi tasakaalustatud toitumise, siis on "Tervist toetavad toidud. Veresuhkrusõbralik kokkamine" suurepärane abimees, mis aitab sul teha teadlikke valikuid igapäevases toiduvalmistamises.