TERE! SÕNAD JA VÄLJENDID. VENE KEELES

TERE! SÕNAD JA VÄLJENDID. VENE KEELES

Autor: Inga Mangus,Merge Simmul

Kirjastus: KIRJATARK OÜ

Kategooria: Eesti keel
2012 aasta

Hindad

Rahva Raamat
8.50€
Osta
Avasta eesti keele ilu ja rikkust läbi praktiliste sõnakaartide! "Tere! Sõnad ja väljendid. Vene keeles" on Inga Manguse ja Merge Simmuli loodud ainulaadne õppematerjal, mis on spetsiaalselt kohandatud täiskasvanud õppijatele, kes soovivad omandada eesti keelt vene keele baasil. See komplekt on suurepärane abivahend, kui oled algaja, alustades täiesti nulltasemelt kuni A1 tasemeni.

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas rikastada oma keeleoskust mugavalt ja efektiivselt? Need sõnakaardid on loodud just sinu jaoks, et pakkuda paindlikku ja kaasahaaravat viisi eesti keele õppimiseks. Olgu sinu eesmärk suhelda tööl, reisil või lihtsalt isiklik huvi keele vastu, need kaardid on suurepärane vahend, et alustada oma teekonda eesti keele maailmas.

Autorid Inga Mangus ja Merge Simmul on oma ala asjatundjad, kes on pannud kokku sõnakaardid, mis ei ole mitte ainult informatiivsed, vaid ka kergesti mõistetavad. Nende kaartide abil saad tutvuda põhilise sõnavaraga ja igapäevaste väljenditega, mis on hädavajalikud igapäevases suhtluses.

Kasuta neid kaarte osana keelekursusest või õpi iseseisvalt – valik on sinu. Need kaardid on loodud selleks, et toetada sinu õppimisprotsessi ja muuta see võimalikult sujuvaks. Võta need kaasa kuhu iganes lähed ja kasuta igat vaba hetke, et oma keeleoskust lihvida.

Ära lase keelebarjääril end takistada! "Tere! Sõnad ja väljendid. Vene keeles" on sinu ustav kaaslane eesti keele maailma avastamisel. Pane end proovile ja üllata ennast, kui kiiresti suudad uue keele selgeks õppida. Sinu keeleõppe seiklus algab siit!