Targalt toitumise ja treenimise käsiraamat

Targalt toitumise ja treenimise käsiraamat

Autor: Ott Kiivikas

Kirjastus: OTT KIIVIKASE KOOLITUSED OÜ

Kategooria: Tervis
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
24.50€
Osta
Apollo
24.90€ / 23.66€
Osta
Kas otsid usaldusväärset teejuhti tervisliku eluviisi radadel? "Targalt toitumise ja treenimise käsiraamat" on teos, mille on kirjutanud Eesti oma fitnessi guru Ott Kiivikas. See raamat on tõeline aare neile, kes soovivad oma toitumist ja treeninguid viia järgmisele tasemele, tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja teadmistele.

Neli aastat pärast esmatrüki ilmumist on Kiivikas oma teost oluliselt täiendanud, lisades sellele sada lehekülge uut ja värsket sisu. Kui Sinu riiulis juba seisab esmatrükk, siis tea, et uus versioon pakub veelgi enam teadmisi ja nõuandeid, mis aitavad Sul saavutada oma eesmärke.

Raamatusse on lisatud peatükke uutest treeningtrendidest nagu kalisteenika ja crossfit, mis on eriti populaarsed nooremate spordisõprade seas, ning tutvustatakse fitness challenge'i, mis on kiiresti kogunud tuntust võistlusalana. Kiivikas selgitab, kuidas nendes valdkondades edukas olla ja millist treeningmetoodikat rakendada.

Samuti on täiendatud kulturismi ja fitnessi ajaloo osa, tuues esile uued kategooriad ja silmapaistvad sportlased. Välijõusaalide kasvava populaarsuse tõttu leiad raamatust ka sellekohaseid treeningkavasid ja harjutussoovitusi.

Toitumise poole pealt on Kiivikas lisanud uusi toidukavasid, mis aitavad Sul veelgi paremini oma eesmärke saavutada. Saad vastused küsimustele, kuidas efektiivselt rasva põletada, lihasmassi kasvatada, jõunäitajaid parandada ja millised toidulisandid on tõesti vajalikud. Lisaks kummutab autor levinud toitumismüüte ja annab nõu, kuidas taastuda treeningutest.

Ott Kiivikas ei ole mitte ainult teoreetik, vaid ka praktik, kes on spordiga tihedalt seotud olnud üle nelja aastakümne. Raamatus jagatud teadmised ja meetodid on läbi proovitud nii tema enda kui ka tema õpilaste poolt, kinnitades nende tõhusust.

Kui Sinu eesmärk on tervislikum ja sportlikum eluviis, siis "Targalt toitumise ja treenimise käsiraamat" on just see, mida vajad. Võta see teos kaaslaseks oma teekonnal unistuste keha poole ja lase Ott Kiivikal end juhendada!