TÄNAPÄEVANE EESTI KÖÖK

TÄNAPÄEVANE EESTI KÖÖK

Kirjastus: VARRAK

Kategooria: Rahvusköögid
2018 aasta

Hindad

Rahva Raamat
7.99€
Hetkel pole saadaval
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas Eesti köök on saja aasta jooksul muutunud? "Tänapäevane Eesti Köök" on raamat, mis viib teid kulinaarsele rännakule läbi aegade, kus traditsioonilised retseptid saavad uue, kaasaegse hingamise. Toiduakadeemia eestvedamisel ellu kutsutud projekt "Eesti uus rahvustoit" on andnud tõuke vanade, unustuse hõlma vajunud retseptide taaselustamiseks, kuid sedapuhku uuenduslikus võtmes.

Raamatu lehekülgedel avaneb teile põnev maailm, kus klassikalised maitsed kohtuvad ootamatute kombinatsioonidega. Kujutage ette verivorsti koos maheda rabarberiga või verikäkki suviselt värske suvikõrvitsaga. Eesti köögi alustala – kilu – üllatab hernepüree kõrval ning armastatud must leib rändab tavapärasest leivavaagnast magustoitude ja suppide sekka.

See raamat pole lihtsalt kokaraamat; see on kogumik, mis peegeldab viimase kümnendi jooksul Toiduakadeemia köögis valminud parimaid palasid. Siit leiate nii argipäeva lihtsaid roogasid kui ka tipprestoranide menüüde hõrgutisi. Kuigi kõik Toiduakadeemia kokk-koolitajate loodud retseptid ja "Eesti uus rahvustoit" konkursi tööd siia raamatusse ei mahtunud, on valikusse pääsenud vaid kõige erilisemad palad – kokku 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestile tema sajandal sünnipäeval.

Tarvo Kullama, Toiduakadeemia peakokk, on andnud oma panuse, et see teos ei oleks pelgalt retseptide kogum, vaid ka austusavaldus Eesti toidukultuurile ja selle arengule. Avastage "Tänapäevane Eesti Köök" ja laske end üllatada, kuidas traditsioonilised maitsed võivad uues kuues täiesti uutmoodi maitsta.