Taluloomad

Taluloomad

Autor: Lieve Boumans

Kirjastus: SINISUKK

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2017 aasta

Hindad

Rahva Raamat
4.45€
Hetkel pole saadaval
Apollo
5.45€ / 5.18€
Osta
Kas oled valmis avastama taluelu võlusid koos oma pisikese uudishimuliku uurijaga? "Taluloomad", autoriks Lieve Boumans, on suurepärane pappraamat, mis viib teid mõlemad värvikale teekonnale läbi taluõue, kus elavad loomad, kes on maalähedase eluviisi lahutamatuks osaks.

Raamatus "Taluloomad" tutvustatakse lapsi armastavalt ja harivalt talu elanikele. Selged ja kaunid illustratsioonid aitavad väikestel lugejatel mõista, kuidas veised, sead, lambad, kitse ja kanad meie igapäevaelu rikastavad. Sinu laps õpib, kuidas noort lammast nimetatakse, milliseid toite valmistatakse maitsvast kitsepiimast ja millist toitu armastab lehm.

See raamat on palju enamat kui lihtsalt loomade pildid – see on teekond, mis avardab teadmisi ja toidab uudishimu. Lapsepõlve avastamisrõõm saab uue tähenduse, kui sinu väike avastaja õpib tundma taluloomade igapäevaelu ja nende panust meie toidulauale.

Kas teadsid, et kitsepiimast saab valmistada maitsvat juustu, mida paljud gurmaanid hindavad kõrgelt? Või et noort lammast, kes alles õpib karjamaal ringi hüppama, kutsutakse talleks? "Taluloomad" on justkui väike entsüklopeedia, mis on loodud selleks, et pakkuda teadmisi ja rõõmu nii lastele kui ka nende vanematele.

Võta aega, et koos lapsega avastada see imeline maailm, mis peitub talu piirides. "Taluloomad" on ideaalne kaaslane esimesteks sammudeks looduse ja loomade tundmaõppimisel. Lase oma lapse kujutlusvõimel lennata ja teadmistel kasvada koos Lieve Boumansi kaasahaarava raamatuga, mis on loodud armastuse ja hoolega, et inspireerida järgmist põlvkonda looduse sõpru.