Süvasadam

Süvasadam

Autor: Tove Alsterdal

Kirjastus: VARRAK

Kategooria: Krimi ja põnevus
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
28.99€
Osta
Apollo
29.95€ / 28.45€
Osta
"Süvasadam" on Tove Alsterdali põnevusromaani sari, mis viib lugeja sügavale Ådaleni piirkonna ajaloo ja saladuste keerdkäikudesse. Kui sukeldujad avastavad jõe põhjast vanade laevavrakkide juurest mehe skeleti, käivitub sündmuste ahel, mis viib lugeja tagasi 1960. aastate keerulisse ajastusse. See oli aeg, mil poliitilised konfliktid ja vabadusejanu mõjutasid kogu maailma.

Peategelaseks on politseikonstaabel Eira Sjödin, kes seisab silmitsi mitte ainult keerulise mõrvamüsteeriumiga, vaid ka isiklike väljakutsetega. Rasedana peab ta lahendama aastakümnete taguse kuriteo, mis ähvardab tema enda elu. Eira isiklik elu on keeruline – ta on lapseootel ja lapse isa identiteet on veel selgusetu. Samal ajal on tema vend süüdi mõistetud kuriteo eest, mille eest tegelikult põgeneb teine naine, kes on vahepeal toime pannud uue mõrva.

"Süvasadam" on kirjutatud nii, et see seob endas põnevust, ajalugu ja inimlikke suhteid, pakkudes lugejale kaasahaaravat ja sügavat lugemiselamust. See on iseseisev teos, mis järgneb Alsterdali auhinnatud Ådaleni-sarja kahele varasemale romaanile – "Tormiheide" (2021) ja "Neeluauk" (2022). Kui oled põnevusjuttude austaja, siis "Süvasadam" on just sinu jaoks – see on lugu, mis ei lase sul raamatut käest panna enne viimase lehekülje keeramist.