Punamütsike

Punamütsike

Autor: Jacob Grimm,Wilhelm Grimm

Kirjastus: HEA LUGU

Kategooria: Muinasjutud
2014 aasta

Hindad

Rahva Raamat
4.95€
Hetkel pole saadaval
Apollo
5.95€ / 5.65€
Osta
Avasta uuesti üks armastatuimaid muinasjutte, mis on põiminud end läbi aegade laste unejuttude kangasse – "Punamütsike". See on lugu julgest väikesest tüdrukust, kelle punane kapuuts on saanud tema tunnusmärgiks. Jacob ja Wilhelm Grimmide poolt kirja pandud lugu viib sind kaasa Punamütsikese teekonnale läbi sügava metsa, et viia oma haigele vanaemale head-paremat.

Teel kohtub ta salakavala hundiga, kellel on omaenda plaanid Punamütsikese ja tema vanaema jaoks. See muinasjutt ei ole lihtsalt lugu heast ja kurjast, vaid peidab endas ka sügavamaid tähendusi ja õpetusi, mida vanemad on jaganud lastele põlvest põlve.

Kas sa teadsid, et "Punamütsike" on inspireerinud paljusid kirjanikke ja kunstnikke üle kogu maailma, luues sellega kultuurilise pärandi, mis rikastab meie ühiskonda tänaseni? See on lugu, mis õpetab ettevaatlikkust ja nutikust, aga ka julgust ja armastust.

Kui sa pole veel seda ajatut teost lugenud või soovid oma lapsele tutvustada klassikalisi lugusid, siis "Punamütsike" on suurepärane valik. See ei ole ainult meelelahutuslik, vaid pakub ka väärtuslikke elutarkusi, mida jagada oma pere noorimate liikmetega.

Lase end kaasa haarata sellest südantsoojendavast loost, mis on pakkunud rõõmu juba mitmeid põlvkondi. Kas Punamütsike suudab hundi plaanid nurjata ja jõuda turvaliselt vanaema juurde? Avasta see ise, lehitsedes Grimmide vennaste ajatut teost "Punamütsike".