Põrsas Peppa. Suur värvimisraamat

Põrsas Peppa. Suur värvimisraamat

Autor: Hasbro

Kirjastus: EGMONT ESTONIA AS

Kategooria: Värvi ja kleebi
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
7.50€
Osta
Võta hetk enda jaoks, vali välja oma lemmikvärvid ning lase loovusel lennata koos armastatud tegelasega laste maailmast – Põrsas Peppaga. See pole lihtsalt värvimisraamat; see on avastusretk koos Peppa, tema pere ja sõpradega läbi nelja aastaaja.

Kujutle, kuidas saab osa Peppa talvisest rõõmust, aidates tal ja tema sõpradel ehitada lumememme, või kuidas saad tunnetada kevadist värskust, kui Peppa koos põrsaissiga looduse imesid uurib. Suvi toob endaga kaasa uued seiklused, kui Peppa ehitab puuonni, ja sügisene tuul viib sind koos Peppaga haiglat külastama.

Iga lehekülg pakub sulle võimalust olla osa Peppa igapäevastest toimetustest – olgu selleks siis poeskäik, küpsiste küpsetamine või muud toredad tegevused, mis täidavad Põrsas Peppa elu. See värvimisraamat on suurepärane võimalus veeta aega, arendada peenmotoorikat ja vabastada oma sisemine kunstnik.

"Põrsas Peppa. Suur värvimisraamat" on suurepärane kaaslane igale lapsele, kes armastab värve, loovust ja muidugi Peppat. Raamat pakub lõputult värvimisrõõmu ja on suurepärane viis veeta kvaliteetaega, sukeldudes Peppa värvikirevasse maailma. Ruik! Ruik!