Põrgupõhja uus Vanapagan

Põrgupõhja uus Vanapagan

Autor: Anton Hansen Tammsaare

Kirjastus: SINISUKK

Kategooria: Klassika ja eeposed
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
23.99€
Osta
Apollo
24.95€ / 23.70€
Osta
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas Vanapagan võiks elada inimeste seas ja püüelda õndsuse poole? Anton Hansen Tammsaare "Põrgupõhja uus Vanapagan" viib teid läbi selle ainulaadse ja sügavalt filosoofilise loo, mis on täis nii koomikat kui ka teravat ühiskonnakriitikat.

Jürka, kes on Vanapagan ise, asub koos oma naise Lisetega Põrgupõhja, et alustada seal uut elu inimestena. Tema siirus ja lihtsameelsus viivad ta kokku naabrimehe Kaval-Antsu, targa ja kavala tegelasega, kes paneb Jürka tõekspidamised proovile. Läbi nende kahe vastandliku karakteri avaneb lugejale terav pilguheit inimloomusele ja ühiskonna ebaõiglusele.

Tammsaare teos on tuntud oma ajatu sõnumi poolest, mis käsitleb töö ja vooruse väärtust, inimlikke pahesid ning küsimust, kas tõeline õndsus on üldse saavutatav. Raamat, mis esmakordselt ilmus 1939. aastal, on endiselt oluline ja kõnetav, pakkudes mõtteainet ka tänapäeva lugejale.

Kui olete huvitatud kirjandusklassikast, mis paneb teid mõtlema ja naerma, siis "Põrgupõhja uus Vanapagan" on teie jaoks. See on teos, mis on inspireerinud paljusid lavastusi ja filme, ning jääb kahtlemata Eesti kirjanduse üheks tähiseks. Avastage Tammsaare teravmeelne maailm ja leidke vastused küsimustele, mis on ajatud ja universaalsed.