Kas otsid inspiratsiooni, et muuta oma talvised söögikorrad ja jõulupidustused eriliseks? Eesti köögikunstniku Maru loodud "Pitsilise köögi lõunad. Granaatõun ja pipraterad" on raamat, mis võib olla just see, mida vajad. See kordumatu kokaraamat on Sinu teejuht, kui soovid avastada 40 uut retsepti, mis on täiuslikud külma aja maitseelamusteks.
Raamat on jaotatud kaheksasse põnevasse alapeatükki, mis kõik keskenduvad talvisele teemale: alustades hõrgutavatest talvesuppidest ja lõpetades magusate argipäeva naudingutega. Iga kategooria on täis ideid, kuidas tuua oma kööki põnevust ja uusi maitseid. Kas oled kunagi proovinud verivorste kartulitainas? Maru annab Sulle võimaluse katsetada ja üllatada oma külalisi ootamatute kombinatsioonidega.
"Pitsilise köögi lõunad. Granaatõun ja pipraterad" on rohkem kui lihtsalt retseptide kogumik; see on käsiraamat, mis aitab Sul luua visuaalselt kauneid ja maitsemeeli ergutavaid roogasid, mis sobivad ideaalselt talviseks ajaks ja jõululauaks. Avasta uusi maitseid ja traditsioone, mis muudavad iga söögikorra meeldejäävaks sündmuseks.
Kui Sa armastad köögis katsetada ja otsid uusi viise, kuidas rõõmustada oma pere ja sõpru, siis on Maru raamat kindlasti midagi, mis väärib Sinu köögiriiulil kohta. Võta aega ja lase end inspireerida talviste maitsete maagiast, mida "Pitsilise köögi lõunad. Granaatõun ja pipraterad" pakub.