Piia Präänik ja Sõnasööbik

Piia Präänik ja Sõnasööbik

Autor: Kairi Look

Kirjastus: KOOLIBRI

Kategooria: Noorem kooliiga, vanus 7-9
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
15.50€
Osta
Apollo
15.95€ / 15.15€
Osta
Kas olete valmis sukelduma põnevasse seiklusse, kus sõnad muutuvad peategelasteks ja mõistatused ootavad lahendamist? "Piia Präänik ja Sõnasööbik", mis on kirjutanud andekas Eesti autor Kairi Look, on just selline raamat, mis haarab teid esimesest leheküljest.

Kujutage ette esimest koolipäeva, täis elevust ja uusi algusi. Just sellise päeva eel on Piia Präänik, kelle eesmärk on oma esimese klassi seiklused edukalt alustada. Kuid Piia ja tema sõprade jaoks muutub koolipäev kiiresti salapäraseks, kui nad avastavad, et nende klassiruumis toimub midagi kummalist. Lillad kleepuvad jäljed seinas, šokolaadijänes, mis on justkui kalendrist välja hüpanud, ja aabitsakapist kostuv jorin annavad märku, et midagi on mäda.

Peagi hakkavad Piia ja tema sõbrad märkama, et sõnad kaovad nende ümber olevatest kohtadest. Olgu selleks siis aabits, klassitahvel või muud tekstid, sõnad nagu KOMMID, LIMONAAD ja isegi vene keeles БОРЩ hajuvad nagu tuul. Kes või mis on selle sõnade kadumise taga? Ja mis on peidus salapärase sõnumi VIINERIDKETSUPIGAGAÄRGESINEPITPANGE taga?

Raamatu lehekülgedel avaneb lugu, mis on täis keeleilu ja lugemisrõõmu. Kairi Look on loonud maagilise maailma, kus sõnad elustuvad ja kus iga lehekülg on täis ootamatuid pöördeid. Ulla Saari illustreeritud piltidega raamat toob esile selle, kui oluline on sõnade ja keelte mitmekesisus ning kuidas need rikastavad meie maailma.

Kui olete juba tuttav Piia Prääniku varasemate lugudega "Piia Präänik kolib sisse" ja "Piia Präänik ja bandiidid", siis teate, et ootate ees üks meeldejääv ja kaasahaarav lugemiselamus. Kui aga alles avastate Piia Prääniku maailma, siis valmistuge avastama raamatut, mis on täis fantaasiat, sõnamänge ja südantsoojendavaid hetki.

Ärge laske sellel võimalusel käest libiseda – avage "Piia Präänik ja Sõnasööbik" ja laske end viia seiklusele, kus sõnad ei ole lihtsalt tähemärgid paberil, vaid elavad olendid, kes võivad kaduda ja teie abi vajada. Kas olete valmis selleks väljakutseks?