Personalijuhtimise käsiraamat

Kirjastus: EESTI PERSONALIJUHTIMISE ÜHING

Kategooria: Juhtimine ja eestvedamine
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
48.99€
Osta
Apollo
49.95€ / 47.45€
Osta
Kui oled huvitatud personalijuhtimise valdkonnast ning soovid oma teadmisi selles vallas laiendada, siis "Personalijuhtimise käsiraamat" võib osutuda just Sinu jaoks asendamatuks abimeheks. See raamat on loodud selleks, et pakkuda Sulle sügavamat arusaama personalijuhtimise strateegilistest aspektidest ning varustada Sind praktiliste tööriistadega, mis aitavad Sul töötajate arengut toetada ja juhtimistulemusi parandada.

Raamatu autorid on oma ala asjatundjad, kes toovad Sinuni väärtuslikud kogemused otse personalijuhtimise esirindelt. Nad jagavad oma teadmisi ja pakuvad juhiseid, kuidas kohandada personalitööd vastavalt kaasaegsetele nõudmistele, sealhulgas kuidas rakendada tehnoloogilisi lahendusi, mis muudavad personalijuhtimise efektiivsemaks.

"Personalijuhtimise käsiraamat" on üles ehitatud nii, et Sa saad seda lugeda järjestikku või alustada just neist peatükkidest, mis hetkel kõige aktuaalsemad tunduvad. See on loodud olema paindlik ja kasulik ressurss, mis toetab Sind igapäevases personalitöös, olgu Sul ette näidata aastatepikkune kogemus või alles alustad oma teekonda selles põnevas valdkonnas.

Raamat on täis praktilisi näpunäiteid ja elulisi näiteid, mis aitavad Sul mõista töö olemust ja töötamise erinevaid vorme, samuti kuidas luua positiivset töötajakogemust ja organisatsioonikultuuri. See on mõeldud olema Sinu kaaslane teekonnal, kus personalijuhtimine ei ole ainult amet, vaid kirglik püüdlus inimeste ja organisatsioonide potentsiaali maksimaalseks rakendamiseks.

Kui tunned, et soovid oma organisatsiooni töötajakogemust parandada ja otsid selleks loovaid lahendusi, siis "Personalijuhtimise käsiraamat" on Sinu jaoks ideaalne valik. See on investeering, mis tasub end ära iga personalitöötaja raamaturiiulis.