Paw Patrol. Värvimisraamat

Paw Patrol. Värvimisraamat

Autor: Nickelodeon

Kirjastus: EGMONT ESTONIA AS

Kategooria: Värvi ja kleebi
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
4.99€
Osta
Apollo
4.95€ / 4.70€
Osta
Kas oled valmis sukelduma põnevasse värvimaailma koos oma lemmikkangelastega? "Käpapatrulli värvimisraamat" viib sind koos Rubble'i ja tema sõpradega päästetöödele, kus Katie ja Cali on rongis lõksus. See on sinu võimalus tuua päästeaktsioon ellu, kasutades selleks oma kirevaimaid värvipliiatseid.

Rohkem kui lihtsalt värvimisraamat, see Nickelodeoni loodud teos pakub sulle võimalust arendada oma loovust ja peenmotoorikat, tuues samal ajal ekraanilt tuttavad tegelased paberile. Iga lehekülg on uus seiklus, kus sina oled kunstnik, kes annab Käpapatrulli lugudele värvid ja elu.

Kas oled valmis kogema, kuidas sinu pliiatsi all ärkavad ellu armastatud kutsud? Haara oma värvimisvahendid ja lase fantaasial lennata, sest just sina oled see, kes muudab need leheküljed värvikirevaks. "Käpapatrulli värvimisraamat" on suurepärane viis veeta aega, arendades samal ajal oma kunstilisi oskusi ja nautides meelelahutust, mis on mõeldud nii väikestele kui ka suurtele fännidele.

Ära jäta kasutamata võimalust veeta kvaliteetaega koos pere noorimate liikmetega, ühendades lõbu ja õppimise. Värvides koos Käpapatrulliga, mitte ainult ei ela te läbi põnevaid seiklusi, vaid toetate ka laste arengut ja loovust. Pane oma pliiatsid proovile ja astu sisse Käpapatrulli värviküllasesse maailma!