Paharet ja unistaja

Paharet ja unistaja

Autor: Epp Petrone,Remo Savisaar

Kirjastus: PETRONE PRINT

Kategooria: Noorem kooliiga, vanus 7-9
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
12.99€
Osta
Apollo
13.95€ / 13.25€
Osta
Kas olete kunagi mõelnud, milline võiks olla rebasepoegade igapäevaelu? Epp Petrone ja Remo Savisaare "Paharet ja unistaja" viib teid otse nende salapärasesse maailma. See on südamlik lugu kahest rebasekutsikast, kelle elu on täis seiklusi ja avastusi. Üks neist on tuntud oma ulakate tembutuste poolest, teine aga kalduvus sügavalt unistada. Kuid nende lood ei piirdu ainult sellega – vahel vahetavad nad rolle, tuues esile elu ettearvamatuse ja mängulisuse.

Raamatu iga lehekülg on kaunistatud preemiaid võitnud loodusfotograafi Remo Savisaare kaunite fotodega, mis toovad teieni rebasepoegade eheda ilu ja nende ümbruskonna. Epp Petrone on loonud lihtsa ja suurtähtedes kirjutatud teksti, mis on suunatud just algajale lugejale, avades ukse uude sarja, mis on mõeldud noortele raamatusõpradele.

Kui teie või teie laps armastab loodust ja loomade lugusid, siis "Paharet ja unistaja" on ideaalne valik. See raamat ei ole mitte ainult hariv, vaid ka visuaalselt lummav, pakkudes rõõmu nii silmale kui ka hingele. Avastage koos rebasekutsikatega metsik loodus ja õppige tundma nende kaasaelamist äratavaid seiklusi!