PÄEVARAAMAT AASTA EREDAD HETKED / 5 AASTA LOGIRAAMAT

PÄEVARAAMAT AASTA EREDAD HETKED / 5 AASTA LOGIRAAMAT

Autor: Katrin Saali Saul

Kirjastus: VALENDIK

Kategooria: Muud kinkeraamatud
2018 aasta

Hindad

Rahva Raamat
9.99€
Osta
Kas oled kunagi soovinud, et saaksid oma elu säravaimad hetked kuidagi talletada ja neid aastate pärast uuesti läbi elada? Katrin Saali Sauli loodud "Päevaraamat aasta eredad hetked / 5 aasta logiraamat" on justkui aegkapsel, mis võimaldab Sul teha just seda. See on Sinu isiklik aasta logiraamat, mis on mõeldud selleks, et aitaks Sul jäädvustada ja hiljem meenutada oma elu kõige olulisemaid sündmusi, inimesi ja tundeid.

Kas oled mõelnud, kes on olnud Sinu elus selle aasta kõige olulisem inimene? Või milline sündmus on pakkunud kõige suuremat rõõmu või valu? "Päevaraamat aasta eredad hetked / 5 aasta logiraamat" pakub Sulle võimalust mõtiskleda ja kirja panna need mälestused, mis muidu võivad aja jooksul tuhmuda või ununeda.

Kasuta seda päevaraamatut aasta lõpus, uue alguses, sünnipäeva paiku või lihtsalt hetkel, mil tunned, et on õige aeg teha kokkuvõtteid. See on nagu Sinu väline kõvaketas, mis hoiab alles kõik need erilised hetked, millest Sa ei taha ilma jääda. Võib-olla oli sellel aastal mõni reis, mis jäi eriliselt meelde, või film, mis puudutas sügavalt? Või äkki saavutasid midagi, mille üle tunned erilist uhkust?

Kui mõni aasta tundub tagasi vaadates tuhm või tume, siis võib "Päevaraamat aasta eredad hetked / 5 aasta logiraamat" aidata Sul leida ja väärtustada neid helgeid hetki, mis muidu võivad märkamata jääda. Võimalik, et esimesel aastal ei leia Sa kõikidesse kategooriatesse midagi kirjutada, kuid see ongi osa protsessist. See päevaraamat on nagu peegel, mis aitab Sul mõista ja õppida, kuidas järgmisel aastal veelgi paremini neid erilisi hetki märgata.

Võta endale aega, vaata tagasi möödunud aastale ja pane kirja need lood ja mälestused, mis teevad Sinu elu eriliseks. "Päevaraamat aasta eredad hetked / 5 aasta logiraamat" on Sinu isiklik ajaloo raamat, mis aitab Sul hoida elus neid kõige kallimaid mälestusi.