Otsige naist

Otsige naist

Autor: Margery Allingham

Kirjastus: TÄNAPÄEV

Kategooria: Krimi ja põnevus
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
28.50€
Osta
Apollo
29.95€ / 28.45€
Osta
Kas olete valmis sukelduma põnevasse detektiiviloosse, kus iga lehekülg toob uue keerdkäigu? "Otsige naist" on Margery Allinghami kriminaalromaan, mis viib teid Val Gyrthi ohtlikku maailma, kus Londoni tänavatel varitseb teda salapärane oht. Pärast nurjunud röövimiskatset hakkab Val aimama, et see on alles jäämäe tipp tema probleemide meres.

Õnneks ei ole Val üksi. Abikäe ulatab talle salapärane härra Campion, kellel on teadmised, mis võivad päästa Vali elu. Härra Campion on kursis kurikuulsa salaorganisatsiooni plaanidega, mis ihkab enda valdusesse saada Gyrthi perekonna kaua hoitud aaret – mõõtmatu väärtusega karikat.

Val ja Campion asuvad teekonnale Suffolkisse, kus asuvad Gyrthi perekonna ajaloolised maavaldused. Seal ei oota neid ees mitte ainult perekonna varjatud saladused, vaid ka müstiline mõrvajuhtum ja rida seletamatuid sündmusi, mis panevad proovile nii nende vaimu kui ka julguse. Campion, kes on tuntud oma oskuse poolest kavaldada üle kõige kavalamad kurjategijad, peab seekord vastamisi seisma jõududega, mis võivad olla inimlikust mõistusest väljas.

Kas härra Campion suudab lahendada mõistatused ja kaitsta Vali perekonna pärandit? Avastage "Otsige naist" lehekülgedelt, kuidas põnevus ja müsteerium põimuvad selles klassikalises kriminaalromaanis, mis ei jäta ükskõikseks ühtegi detektiivkirjanduse fänni.