OMA MAJA

OMA MAJA

Autor: Heli Lehtsaar-Karma

Kirjastus: ÄRIPÄEV

Kategooria: Ehitus, remont ja puutöö
2017 aasta

Hindad

Rahva Raamat
22.50€
Hetkel pole saadaval
Apollo
22.95€ / 21.80€
Osta
Kas unistate oma kodu loomisest või soovite värskendada praegust elupaika? "OMA MAJA", autoriks Heli Lehtsaar-Karma, on asendamatu teejuht igale koduomanikule ja kodukujunduse huvilisele. See raamat on justkui kompass, mis aitab teil navigeerida ehituse, renoveerimise ja kodukujunduse keerukas maailmas.

Raamatust "OMA MAJA" leiate praktilisi soovitusi ja loomingulisi ideid, mis aitavad teil oma kodu muuta nii funktsionaalseks kui ka esteetiliselt meeldivaks. Autor Heli Lehtsaar-Karma on pannud suurt rõhku energiasäästlikkusele, jagades teadmisi küttesüsteemide valiku ja nutikate kodulahenduste kohta, mis aitavad teil pikas perspektiivis raha säästa.

Peatükid, mis käsitlevad kinnisvara, ehitust, renoveerimist, energiatõhusust, viimistlust, aia kujundust, turvalisust ja sisustust, on täis asjatundlikke nõuandeid, et teie kodu oleks turvaline, mugav ja kaunis. Olgu teie eesmärgiks luua hubane aed või uuendada interjööri, "OMA MAJA" on teie parim abiline.

Kui olete valmis oma unistuste kodu poole teele asuma, siis "OMA MAJA" on teie käepärane nõuandja, mis aitab teil teha teadlikke otsuseid ja vältida levinud lõkse. See raamat on rohkem kui lihtsalt juhend – see on inspiratsiooniallikas, mis toetab teid igal sammul teie kodu loomise või uuendamise teekonnal.