Nii palju tundeid

Nii palju tundeid

Autor: Jennifer Moore-Mallinos,Gustavo Mazali

Kirjastus: PILGRIM

Kategooria: Koolieelikud, vanus 4-6
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
16.99€
Osta
Apollo
16.95€ / 16.10€
Osta
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas aidata oma last mõista keerukat emotsioonide maailma? "Nii palju tundeid. Mida nad kõik tähendavad?" on raamat, mis võib olla teie teejuhiks läbi laste emotsionaalse arengu labürindi. See teos on suunatud eelkõige lasteaialastele ning on väärtuslikuks ressursiks vanematele, õpetajatele ja eripedagoogidele, kes soovivad toetada lapsi nende tundemaailma mõistmisel.

Autor Jennifer Moore-Mallinos, kes on oma haridustee sidunud sotsiaaltööga, on pühendanud oma kirjutised laste sotsiaalsete oskuste arendamisele. Tema raamatud käsitlevad emotsioonide tundmaõppimist, eneseteadlikkust ja empaatiat, mis on olulised oskused igapäevaelus toimetulekuks. Moore-Mallinos, olles ise kolme lapse ema, toob oma teostesse soojust ja elulist äratundmist, mis teeb tema kirjutised südamelähedaseks ja arusaadavaks.

"Nii palju tundeid" toob lugejateni 44 erinevat tunnet, mida selgitatakse lihtsas ja arusaadavas keeles, ning mida illustreerivad mõjuvad ja väljendusrikkad pildid. Need pildid on loodud selleks, et aidata lastel ja täiskasvanutel tunnetega paremini suhestuda, olgu selleks siis väsimus, igavus või hirmud nagu ujumiskartus või pimedusepelgus. Raamatu eesmärk on toetada laste emotsionaalset intelligentsust, aidates neil mõista ja väljendada oma tundeid konstruktiivsel viisil.

Kui olete lapsevanem või haridustöötaja, kes soovib luua kindla aluse laste emotsionaalseks kasvuks, siis "Nii palju tundeid" on teie jaoks asendamatu abiline. See raamat ei ole lihtsalt lugemismaterjal, vaid ka praktiline tööriist, mis aitab lastel tundma õppida ja mõista emotsioone, mis on elu lahutamatuks osaks. Lähenege sellele teekonnale avatud südamega ja avastage koos lapsega tundemaailma rikkalikku paletti.