Muusikamaa lood tv 5. kl

Muusikamaa lood tv 5. kl

Autor: Maia Muldma,Kadi Härma

Kirjastus: KOOLIBRI

Kategooria: Põhikooli õpikud ja töövihikud
2023 aasta

Hindad

Rahva Raamat
7.50€
Osta
Kas oled valmis seiklema Muusikamaa põnevas maailmas? "Muusikamaa lood tv 5. kl" on Maia Muldma ja Kadi Härma poolt loodud töövihik, mis on mõeldud viienda klassi õpilastele, kes soovivad oma muusikalisi teadmisi ja oskusi arendada. See interaktiivne vihik kutsub sind avastama muusika teooriat läbi praktiliste harjutuste ja loovate ülesannete.

Kui sa armastad muusikat ja soovid õppida, kuidas ise lugusid luua, siis see vihik on just sulle. Töövihikus on sul võimalik lahendada mõistatusi, arendada loogikat ja rakendada oma teadmisi muusika loomisel. Vihiku keskelt leiad kasulikke materjale nagu helilaadide ja helistikute ülevaated, klaviatuuri skeem ning plokkflöödi ja kandle mänguvõtted, mis on suurepärased abimehed sinu muusikaõpingutes.

Lisaks teoreetilistele teadmistele pakub see töövihik sulle võimalust kirjutada noodijoonestikule oma muusikapalu, luues seeläbi midagi täiesti unikaalset ja isikupärast. Kujutlusvõime ja loovus on siin sinu parimad sõbrad. "Muusikamaa lood tv 5. kl" on suurepärane kaaslane igale noorele muusikule, kes soovib oma kirge muusika vastu süvendada ja uusi oskusi omandada.

Avasta muusika võlumaailm ja anna oma loovusele tiivad "Muusikamaa lood tv 5. kl" abil. Sinu muusikaline teekond algab siit!