MINU EESTI KEEL ÕPIK 3. KL I OSA VENE KOOLILE

MINU EESTI KEEL ÕPIK 3. KL I OSA VENE KOOLILE

Autor: Inga Mangus,Merge Simmul

Kirjastus: KIRJATARK OÜ

Kategooria: Algkooli õpikud ja töövihikud
2017 aasta

Hindad

Rahva Raamat
17.99€
Osta
Kas olete valmis avastama eesti keele võlu koos oma lapsega? "Minu Eesti Keel" on õpik, mis on loodud spetsiaalselt vene õppekeelega koolide kolmanda klassi õpilastele. Autorid Inga Mangus ja Merge Simmul on loonud materjali, mis toetab laste keeleoskuse arengut läbi huvitavate ja kaasahaaravate teemade.

Esimene suur teema, mis teid selles õpikus ootab, on "Minu rahvus". See osa viib teid rännakule läbi Eesti ja selle naaberriikide, tutvustades teile pealinnu, rahvusi ja keeli. See on suurepärane võimalus mõista meie riigi mitmekesisust ja õppida austama kultuurilisi erinevusi.

Teine oluline teema on "Minu igapäevaelu", mis aitab õpilasel omandada sõnavara ja väljendeid, mis on seotud igapäevaste tegevuste ja esemetega. Laps õpib, kuidas eesti keeles arve öelda 1-st 31-ni, mis on kasulik oskus igapäevaelus toimetulekuks.

Õpik algab ja lõppeb lauamänguga, mis on lõbus viis õpitu kordamiseks. See interaktiivne element muudab õppimise nauditavaks ning aitab kindlustada uute teadmiste meeldejäämist. Iga peateema lõpus on ka kontrolltööd, mis aitavad hinnata õpilase edusamme ja mõistmist.

Grammatika osas keskendub õpik tegusõna "olema" kordamisele ning nimisõna ainsuse ja mitmuse vormidele. Lisaks käsitletakse kohakäänet "kus?", tegusõnade pööramist olevikus ja määrsõnu, mis kirjeldavad tegevuste sagedust. Küsimuste "kellel?" ja "kellele?" kasutamine ning järgarvsõnad 1-st 31-ni on samuti olulised teemad, mida õpikus käsitletakse.

"Minu Eesti Keel" õpik on suurepärane vahend, mis toetab teie lapse eesti keele oskuste arendamist, pakkudes samal ajal põnevaid teadmisi meie kultuurist ja igapäevaelust. See on ideaalne kaaslane teekonnal, kus keeleõpe kohtub mängulisuse ja avastamisrõõmuga.