Mesilaspesa

Mesilaspesa

Autor: Petra Bartíková

Kirjastus: SINISUKK

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2018 aasta

Hindad

Rahva Raamat
12.40€
Hetkel pole saadaval
Apollo
12.95€ / 12.30€
Osta
Kujutage ette, et ärkate ühel hommikul ja avastate end mesilasena sumisemas läbi lillede ja taimede. "Mesilaspesa" autor Petra Bartíková viib teid põnevale rännakule läbi mesilase silmade, kus iga päev on täis imelisi avastusi ja magusat tööd.

Kevadine päike kutsub teid õue, kus teie ülesandeks on lennata õielt õiele, kogudes hinnalist õietolmu. See pole lihtsalt mingi tolm – see on eluliselt tähtis komponent, mis aitab kaasa mesilaspesas maitsva mee valmistamisele. Kujutage ette, kuidas teie tiivad viivad teid lillede juurest lillede juurde, kus te imelete nektarit, mis on nii magus ja värskendav, et see meenutab teile vaarikalimonaadi.

Mesilaspesas ei ole aga tualette, nii et kui on aeg looduse kutsele vastata, leiate end tegemas seda vabas õhus, lillede keskel. Ja kui olete õnnelik, võib-olla isegi õpite, kuidas seda kogutud õietolmu ja nektarit muundada kullakarva meeks, mis on mesilaspesa kõige väärtuslikum aare.

Petra Bartíková raamat "Mesilaspesa" on mitte ainult hariv, vaid ka kaasahaarav lugemine, mis avab teile ukse mesilaste imelisse maailma. See on lugu, mis on täis uudishimu ja avastamisrõõmu, mis on ideaalne nii noortele lugejatele kui ka täiskasvanutele, kes soovivad õppida rohkem meie väikeste sumisevate sõprade kohta.

Aga olge ettevaatlikud, sest see raamat sisaldab väikseid detaile, mis ei pruugi sobida alla kolmeaastastele lastele, kuna need võivad kujutada lämbumisohtu. Nii et veenduge, et see raamat jõuab õigete lugejateni, et nad saaksid turvaliselt sukelduda mesilaste maagilisse maailma.