Meite Muhu pätitegu

Meite Muhu pätitegu

Kirjastus: SAARA KIRJASTUS

Kategooria: Käsitöö ja meisterdamine
2023 aasta

Hindad

Rahva Raamat
21.50€
Osta
Apollo
21.95€ / 20.85€
Osta
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas valmistada traditsioonilisi Muhu saare käsitööjalatseid, mida tuntakse pättidena? "Meite Muhu pätitegu" on raamat, mis viib sind avastusretkele läbi Muhu pätikultuuri ajaloo, pakkudes samas praktilist juhendit nende ainulaadsete jalavarjude loomiseks.

Autori süvenenud uurimistöö tulemusena on see teos täis põnevaid detaile ja mustreid, mis on pärit erinevatest ajastutest ja meistritelt. Raamatust leiad 27 detailset pätimustrit, mis on hoolikalt koostatud, et anda edasi Muhu käsitöötraditsioone ja inspireerida sind looma oma isikupäraseid pätte.

2012. aastal esmakordselt ilmunud teos on nüüd saadaval uues, laiendatud trükis, mis on varasemast kaheksa lehekülge paksem. See uus väljaanne sisaldab lisaks vanematele mustritele ka uuemate pättide kavandeid, laiendades veelgi sinu võimalusi käsitööoskuste rakendamiseks.

Olgu mainitud, et raamatus leiduvaid mustreid tohib kasutada ainult isiklikuks otstarbeks, tagades seeläbi käsitöötraditsioonide austamise ja originaalsuse säilimise.

Kui sind huvitab käsitöö ja tahad sukelduda Muhu kultuuripärandisse, siis "Meite Muhu pätitegu" on just see, mida vajad. See on mitte ainult juhend, vaid ka austusavaldus ühele Eesti väikesaare rikkalikule käsitööpärandile.