Matemaatika õpik 10. kl

Matemaatika õpik 10. kl

Autor: Tiit Lepmann,Lea Lepmann,Kalle Velsker

Kirjastus: KOOLIBRI

Kategooria: Gümnaasiumi õpikud ja töövihikud
2023 aasta

Hindad

Rahva Raamat
20.99€
Osta
Kas oled 10. klassi õpilane, kes soovib matemaatikas selgust saada ja uusi teadmisi omandada? Tiit Lepmanni, Lea Lepmanni ja Kalle Velskeri koostatud "Matemaatika õpik 10. kl" on just see, mida vajad. See õpik on loodud selleks, et pakkuda sulle põhjalikku ülevaadet matemaatika erinevatest valdkondadest, mida gümnaasiumi esimesel aastal käsitletakse.

Õpikus käsitletakse viit põhiteemat, mis on olulised igale matemaatikahuvilisele. Alustatakse arvuhulkadest ja avaldistest, liigutakse edasi võrrandite ning võrrandisüsteemide juurde ja seejärel sukeldutakse võrratuste ning trigonomeetria maailma. Trigonomeetria on jagatud kaheks osaks, et tagada põhjalikum mõistmine. Lisaks käsitletakse vektorite teemat tasandil ning tutvustatakse joone võrrandit.

See õpik on suurepärane ressurss nii laia kui ka kitsa matemaatikakursuse õpilastele. Kui otsid materjali, mis aitaks sul kitsa kursuse raames teooriat ja näiteid mõista, siis on need selgelt eristatud lehe veerisel asuva püstkriipsuga. Kui aga soovid laia kursuse raames süvitsi minna, leiad õpikust kõik vajaliku.

Ülesanded on jaotatud kaheks raskusastmeks – A- ja B-osa. Kitsa kursuse puhul piisab A-osa ülesannete lahendamisest, kuid laia kursuse puhul soovitatakse sul ette võtta mõlemad osad. See tagab, et oled matemaatika erinevates valdkondades hästi ette valmistatud.

"Matemaatika õpik 10. kl" on suurepärane vahend, mis toetab sinu matemaatikaõpinguid ja aitab sul keerulisi kontseptsioone paremini mõista. Kasuta seda õpikut, et oma matemaatikaoskusi arendada ja gümnaasiumi matemaatikakursustel edukas olla.