Matemaatika lisamaterjal 12. kl (lai matemaatika)

Autor: Anu Oks,Heldena Taperson

Kirjastus: AVITA KIRJASTUS

Kategooria: Abimaterjalid gümnaasiumile
2023 aasta

Hindad

Rahva Raamat
13.99€
Varsti müügil
Kui oled 12. klassi õpilane ja matemaatika tundub Sulle väljakutsuv, siis Anu Oksi ja Heldena Tapersoni koostatud "Matemaatika lisamaterjal 12. kl (lai matemaatika)" võib olla just see, mida vajad. See rikkalik töövihik on suurepärane abiline nii laia kui ka kitsa matemaatika kursustel, pakkudes Sulle kõike alates põhjalikest teoreetilistest alustest kuni praktiliste harjutuste ja ülesanneteni.

Raamat on loodud silmas pidades, et Sina, kui õpilane, saaksid oma teadmisi süvendada ja kinnistada. Siit leiad olulised definitsioonid, valemite kogumid ja reeglid, mis on esitatud selgelt ja arusaadavalt. Lisaks on iga teema alguses esitatud vajalikud põhimõisted ja valemid, millele järgnevad tüüpülesanded ja harjutusülesanded, et valmistuda kontrolltöödeks ja eksamiteks.

Erilist tähelepanu on pööratud sellele, et materjal sobituks kokku kõigi praegu kasutusel olevate matemaatikaõpikute lisamaterjalina, muutes selle universaalseks abivahendiks. Selle töövihiku kasutamisvõimalused on mitmekülgsed: õpetaja juhendamisel klassiruumis, iseseisval õppimisel, rühmatöödes või intensiivsel kordamisel enne riigieksameid.

Uuendusena on 2015. aasta väljaandes lisatud teema "Kahetahuline nurk", samas kui keerukamad integreerimisvõtted, mis ei ole enam õppekavas, on välja jäetud. See peegeldab autori pühendumust pakkuda ajakohast ja asjakohast materjali.

Retsensentideks on olnud oma ala eksperdid, nagu Tiiu Kaljas Tallinna Ülikoolist ja Aleksander Monakov, kes on andnud oma panuse materjali kvaliteedi tagamiseks. Lisaks on Anne Küüsmaa, kogenud matemaatikaõpetaja Tallinna Prantsuse Lütseumist, andnud oma hinnangu tööraamatule.

Kui oled õpetaja, siis on hea uudis see, et lahendused on veebis tasuta kättesaadavad, aidates Sul oma õpilastele paremat tagasisidet anda. Kõik vajalikud materjalid leiad veebilehelt "Abiks õpetajale" alajaotusest "Lisamaterjal".

Avasta "Matemaatika lisamaterjal 12. kl (lai matemaatika)" ja tee oma matemaatikaõpingud tõhusamaks ja nauditavamaks. See on Sinu võimalus astuda matemaatika maailma kindlal sammul ja saavutada edu, mis on vajalik kõrgkoolis ja tulevases karjääris.