Mässaja

Mässaja

Autor: Rahaf Mohammed

Kirjastus: RAHVA RAAMAT

Kategooria: Varia
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
22.99€
Osta
Apollo
23.95€ / 22.75€
Osta
Kas olete kunagi mõelnud, milline on elu ühiskonnas, kus teie õigused ja vabadused on piiratud lihtsalt seetõttu, et olete naine? Rahaf Mohammedi autobiograafiline teos "Mässaja" viib teid sügavale Saudi Araabia südamesse, kus just selline reaalsus on paljude naiste igapäevaelu.

Rahaf Mohammed, kes kasvas üles varakas poliitikute peres, avab oma loo kaudu ukse Saudi Araabia varjatud maailma. Ta räägib, kuidas ta oli sunnitud alluma mees-eestkostjate tahtele, kuidas iga tema samm ja otsus oli kontrolli all, ja kuidas pettus ning rõhumine olid tema koduse elu lahutamatud osad.

Kuid Rahaf ei leppinud sellega. Tema raamat "Mässaja" on jutustus kolme aasta pikkusest põgenemisplaanist, mis kulmineerus 2019. aasta alguses dramaatilise põgenemisega. Oma teekonnal Bangkoki lennujaama hotellitoast, kus ta oli sunnitud ootama tagasisaatmist kodumaale ja võimalikku hukkamist, kuni lõpuks jõudmiseni turvalisse varjupaika Kanadas, näitab Rahaf, mida tähendab olla tõeline mässaja.

See raamat ei ole ainult Rahafi lugu. See on inspiratsiooniallikas ja lootuse sõnum kõigile naistele üle maailma, kes igatsevad vabadust ja võrdõiguslikkust. Rahafi julgus ja vastupidavus on tõestuseks, et muutused on võimalikud, ja tema hääl kõlab üleskutsena kõigile, kes seisavad silmitsi rõhumisega.

"Sophie McNeill Human Rights Watch'ist on nimetanud Rahafi lugu "uskumatuks" ja "vapraks", ning Publishers Weekly rõhutab selle tähtsust kõigile vabadust ihkavatele naistele üle kogu maailma.

Kui otsite südantsoojendavat ja silmiavavat lugemist, mis viib teid kaasa noore naise võitlusesse oma vabaduse eest, siis "Mässaja" on teie jaoks. See on lugu, mis ei jäta kedagi külmaks ja mille sõnum kõlab kaua pärast viimase lehekülje keeramist.