Mansfield Park

Mansfield Park

Autor: Jane Austen

Kirjastus: CANOPUS

Kategooria: Klassika ja eeposed
2016 aasta

Hindad

Rahva Raamat
24.29€
Hetkel pole saadaval
Apollo
25.95€ / 24.65€
Osta
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas oleks elada 19. sajandi Inglismaal, kõrgklassi mõisas, kus igapäevaelu on läbi põimitud traditsioonidest, armastusest ja peenest huumorist? Jane Austeni "Mansfield Park", mis ilmus esmakordselt 1814. aastal, viib sind just sellisele ajasturännakule.

See romaan, mis on püsinud aastasadu lugejate südametes, räägib loo noorest Fanny Price'ist. Vaesusest pärit Fanny saadetakse elama oma jõukasse Mansfield Parki mõisa, mis kuulub tema onu, Bertramite perekonna valdustesse. Seal, kõrgklassi elu keerdkäikude keskel, kasvab Fanny sirgjooneliseks ja sümpaatseks nooreks naiseks, kelle silmade läbi avaneb meile tolleaegse ühiskonna keerukus ja vastuolud.

Austeni teravmeelne kirjutamisstiil toob esile selle ajastu inimeste iseloomud ja suhted, millest ei puudu armastus, ambitsioonid ning sotsiaalsed intriigid. "Mansfield Park" ei ole lihtsalt romaan – see on peenelt joonistatud portree Inglismaa ajaloost, kus iga tegelane kannab endas ajastu hõngu.

Kui Sind huvitab, kuidas Fanny hakkama saab, kuidas ta leiab oma koha selles keerulises maailmas ja millised katsumused teda ees ootavad, siis "Mansfield Park" on just Sinu jaoks. See on teos, mis ei kaota kunagi oma aktuaalsust, pakkudes sügavat mõtisklust inimloomuse ja ühiskondlike normide üle. Avasta Jane Austeni kirjanduslik meistriteos ja lase end kaasa haarata Fanny Price'i unustamatust loost.