Maarja Piiblis ja meie elus

Maarja Piiblis ja meie elus

Autor: Wilfrid Stinissen

Kirjastus: GALLUS

Kategooria: Kristlus
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
11.99€
Osta
Apollo
11.95€ / 11.35€
Osta
Neitsi Maarja on kristlikus traditsioonis oluline kuju, kelle tähtsust mõistavad ja tõlgendavad erinevad konfessioonid mitmeti. Katoliiklaste seas on ta sügavalt austatud ja armastatud, samas kui protestantide hulgas ei pruugi tema roll olla sama keskne. Kuid Maarja tähtsus kristluses ei piirdu ainult ajaloolise perspektiiviga; ta pakub ka tänapäeva inimestele inspiratsiooni oma pühendumuse ja alandlikkuse kaudu, mis aitab suuri eesmärke saavutada.

Wilfrid Stinissen, Rootsis elanud katoliku preester ja karmeliit munk, on Maarja elu ja rolli kristluses sügavalt uurinud. Tema teos "Maarja Piiblis ja meie elus" on kirjutatud armastuse ja põhjamaise mõistlikkusega, pakkudes kristlastele, olenemata nende konfessioonist, võimalust mõista Jumalaema olulisust nii Pühakirjas kui ka igapäevaelus. Stinissen, kes sündis 10. jaanuaril 1927 ja lahkus meie hulgast 30. novembril 2013, on tuntud ka oma varasema eestikeelse teose "Vaimu teraapia: vaimulik teejuhatus ja hingehoid" (Tallinn, 2007) kaudu.

Kui otsid sügavamat arusaama Maarja rollist ja tahad leida eeskuju oma vaimulikul teekonnal, võib Stinisseni teos olla just see, mida vajad. See raamat ei ole ainult teoloogiline uurimus, vaid ka praktiline juhend, kuidas Maarja eeskuju võib meid igapäevaselt mõjutada ja juhendada. Avasta Maarja tähendusrikas roll kristluses ning leia inspiratsiooni oma isiklikuks ja vaimulikuks kasvuks.