Loovustehnikad. 99 viisi ideede leidmiseks

Loovustehnikad. 99 viisi ideede leidmiseks

Autor: Elina Kallas

Kirjastus: BIZAT OÜ

Kategooria: Eneseareng
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
25.50€
Osta
Apollo
26.95€ / 25.60€
Osta
Kas olete kunagi tundnud, et olete ideedest tühjaks pigistatud? "Loovustehnikad. 99 viisi ideede leidmiseks", mille autoriks on Elina Kallas, on teie teejuht loovuse labürindis. See raamat ei ole pelgalt teoreetiline käsitlus; see on praktiline giid, mis aitab teil mõista loovuse tuuma ja annab teile vahendid, et süüdata oma loov säde.

Elina Kallas on kokku pannud 99 loovustehnikat, mis on mõeldud selleks, et ergutada teie mõtlemist, aidata lahendada keerulisi probleeme, genereerida uusi ja põnevaid ideid, ning õpetada neid valima ja hindama. Raamatu esimene osa sukeldub loovuse olemusse, uurib selle toetavaid ja pärssivaid tegureid ning annab nõu, kuidas luua keskkond, mis soosib loovust nii organisatsiooni kui ka meeskonna tasandil.

Teine osa, mis on raamatu mahukaim, keskendub konkreetsetele loovustehnikatele. Iga tehnika on esitatud selgelt ja lihtsalt, et saaksite neid hõlpsasti oma igapäevaelus rakendada. Tehnikad on varustatud eesmärkide, läbiviimise juhiste ja illustreerivate näidetega, mis muudavad õppimise lihtsaks ja kaasahaaravaks.

Kolmas, täiendatud trükk, toob teieni veelgi rohkem sisu ja näpunäiteid, et teie loovus saaks lennata kõrgemale kui kunagi varem. Kui otsite viisi, kuidas oma mõtlemist värskendada ja avardada, siis on Elina Kallase "Loovustehnikad" just see, mida vajate. See on teie võimalus avastada loovuse jõud ja muuta see oma edu mootoriks.