Loomalapsed

Loomalapsed

Autor: Lieve Boumans

Kirjastus: SINISUKK

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2017 aasta

Hindad

Rahva Raamat
2.82€
Osta
Apollo
3.45€ / 3.28€
Osta
Kas olete valmis avastama loomariigi imelisi noorukeid? "Loomalapsed" autorilt Lieve Boumansilt on just see raamat, mis viib teie pisipõnni esimesele põnevale seiklusele, et kohtuda maailma armsate loomabeebidega. See kaunis pappraamat on loodud spetsiaalselt väikelastele, pakkudes neile võimalust õppida tundma erinevaid loomi läbi elavate ja selgete värvifotode.

Kujutle hetke, kui saate oma lapsele näidata, kuidas väike tiigerkutsikas esimesi samme teeb, või avastate koos, milline näeb välja noor põder. "Loomalapsed" on ideaalne vahend, et tutvustada teie lapsele looduse mitmekesisust ja õpetada talle loomade kohta uusi ja huvitavaid fakte. Raamat on täis suurepäraseid pilte, mis aitavad teie lapsel loomade välimust meelde jätta ja ära tunda.

Milline loomalaps võiks olla teie lapse uus lemmik? Kas see on kaisukaru moodi karupoeg või ehk graatsiline hirvevasikas? "Loomalapsed" pakub lõbusat ja harivat kogemust, mis toetab teie lapse varajast arengut ja uudishimu maailma vastu.

Kasutage seda võimalust, et veeta kvaliteetaega koos oma lapsega, uurides ja õppides tundma loomabeebide imelist maailma. "Loomalapsed" on raamat, mis kasvab koos teie lapsega, pakkudes rõõmu ja teadmisi mitmeks aastaks. Avastage koos, millised seiklused ootavad teid lehekülgede vahel!