LIIKUV AABITS

LIIKUV AABITS

Kirjastus: KOOLIBRI

Kategooria: Abimaterjalid algkoolile
2020 aasta

Hindad

Rahva Raamat
6.50€
Osta
Kas otsite põnevat ja interaktiivset viisi, kuidas oma lapsele tähestikku ja numbreid tutvustada? "Liikuv Aabits" võib olla just see, mida vajate. See raamat ei ole ainult tavaline aabits, vaid see on loodud selleks, et muuta õppimine lõbusaks ja kaasahaaravaks.

Raamatu juurde kuuluvad väljalõigatavad elemendid: nii väiketähed kui ka suurtähed, numbrid ja isegi kirjavahemärgid. Need lisad võimaldavad teil ja teie lapsel koos luua sõnu ja lauseid, aidates seeläbi kaasa lapse lugemis- ja kirjutamisoskuse arengule. Kujutage ette rõõmu ja uhkust, mida tunnete, kui näete oma last esimest korda sõnu kokku panemas!

"Liiikuv Aabits" on loodud eelkõige eesti keelt kõnelevatele lastele, pakkudes neile tuttavas keelekeskkonnas hariduslikku sisu. Raamatu autor on pannud suurt rõhku sellele, et õppimine oleks mitte ainult hariv, vaid ka meelelahutuslik, mis on oluline, et hoida laste tähelepanu ja huvi.

Kasutades seda raamatut, saate aidata oma lapsel arendada tähtsaid keelelisi oskusi mängulisel ja kaasakiskuval moel. See on fantastiline vahend, mis toetab laste varajast lugemisoskust ja numbritunnetust, pakkudes samal ajal vanematele ja lastele kvaliteetaega koos veeta.

Kui teie eesmärk on toetada oma lapse haridusteed ja teha õppimine nauditavaks, siis "Liikuv Aabits" on kindlasti väärt kaalumist. See ei ole lihtsalt raamat, see on investeering teie lapse tulevikku.