Lihtne Hiina köögi kursus

Lihtne Hiina köögi kursus

Autor: Jeremy Pang

Kirjastus: VARRAK

Kategooria: Rahvusköögid
2016 aasta

Hindad

Rahva Raamat
5.99€
Hetkel pole saadaval
Kas soovite avastada Hiina köögi saladusi mugavalt oma koduköögis? "Lihtne Hiina köögi kursus", mille on kirjutanud Jeremy Pang, on just see, mida vajate. Jeremy Pang ei ole mitte ainult School of Wok'i asutaja, vaid ka tunnustatud Aasia kulinaaria õpetaja, kelle teadmised ja kirg on muutnud tema kooli Londoni südames üheks ihaldatuimaks Aasia toidu õppeasutuseks.

Raamat pakub sulle võimalust sukelduda Hiina toiduvalmistamise kunsti, õpetades sulle samm-sammult, kuidas valmistada autentseid Hiina roogasid. Jeremy Pang jagab oma isiklikke kogemusi ja nippe, mis muudavad iga retsepti eriliseks. Ta on pühendunud sellele, et muuta Hiina köök kättesaadavaks igale huvilisele, asendades keerukamalt leitavad koostisosad lihtsamini hankitavatega, ilma et see maitseomadustes järeleandmisi nõuaks.

Iga retsept on kirjutatud läbimõeldult ja arusaadavalt, et saaksite kodus järele proovida ja nautida tõeliselt maitsvaid tulemusi. Raamatust leiad ka uuenduslikke lähenemisi traditsioonilistele retseptidele, lisades neile uusi maitseid ja tekstuure, mis on inspireeritud kaasaegsest köögist.

Jeremy Pang, kes on alates 2009. aastast oma kooli kaudu tuhandeid õpilasi inspireerinud, on tuntud oma selge ja kaasahaarava õpetamisstiili poolest. "Lihtne Hiina köögi kursus" on tema debüütteos, mis kajastab tema pühendumust ja armastust Hiina toidu vastu. See raamat on suurepärane ressurss nii algajatele kui ka edasijõudnutele, kes soovivad oma toiduvalmistamise oskusi laiendada ja süvendada.

Avasta Hiina köögi rikkalikke maitseid ja tehnikaid Jeremy Pangi juhendamisel ning too oma toidulauale tükike Aasia kulinaariat.