Lemmikloomad

Lemmikloomad

Autor: Lieve Boumans

Kirjastus: SINISUKK

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2017 aasta

Hindad

Rahva Raamat
2.82€
Osta
Apollo
3.45€ / 3.28€
Osta
Kas otsid viisi, kuidas tutvustada oma pisiperele armsaid neljajalgseid sõpru? Lieve Boumansi "Lemmikloomad" on just see, mida vajate! See armas pappraamat on loodud selleks, et aidata teie lapsel avastada lemmikloomade imelist maailma.

Raamatus "Lemmikloomad" on kasutatud selgeid ja kvaliteetseid värvifotosid, mis aitavad teie lapsel loomi paremini tundma õppida ja ära tunda. Iga lehekülg on täis paeluvaid pilte, mis köidavad lapse tähelepanu ja äratavad temas huvi loomade vastu. Kas poleks põnev teada saada, millist looma sinu laps endale lemmikloomaks ihaldab?

Lieve Boumans on loonud raamatu, mis ei ole mitte ainult hariv, vaid ka meelelahutuslik. See on suurepärane viis veeta kvaliteetaega koos oma lapsega, rääkides loomadest ja nende erinevatest omadustest. Raamatu "Lemmikloomad" abil saab teie laps mitte ainult uusi teadmisi, vaid ka arendada oma sõnavara ja tajuvõimet.

Kui soovite oma lapsele pakkuda rõõmsat ja õpetlikku lugemiselamust, siis "Lemmikloomad" on ideaalne valik. See on raamat, mis kasvab koos teie lapsega ja pakub avastamisrõõmu pikaks ajaks. Milline lemmikloom võiks saada osa teie pere seiklustest? Avastage see koos Lieve Boumansi "Lemmikloomadega"!