Kuld Lõwi ja Kultase ajal. Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940. Kalervo Hovi

22,98 €


Autor: Kalervo Hovi
Tõlkija: Piret Saluri
Formaat: Kõva köide
Lehekülgi: 328
Kirjastus: Varrak
ISBN: 9789985340646
Ilmumisaeg:
Mõõdud: 150mm x 230mm

Kuld Lõwi ja Kultase ajal. Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Samast kategooriast