KODUKÖÖGI MEISTRIKLASS 3. RETSEPTID, NÕUANDED JA NIPID KODUSEKS KÜPSETAMISEKS

KODUKÖÖGI MEISTRIKLASS 3. RETSEPTID, NÕUANDED JA NIPID KODUSEKS KÜPSETAMISEKS

Autor: Heidi Vihma

Kirjastus: MENU KIRJASTUS

Kategooria: Kokaraamatud
2015 aasta

Hindad

Rahva Raamat
8.99€
Hetkel pole saadaval
Apollo
14.90€ / 14.16€
Osta
Kas otsite oma köögiriiulile tõelist kulinaarset aaret? "Koduköögi meistriklass 3" autorilt Heidi Vihmalt on just see, mida vajate, et tuua oma küpsetamisoskused uuele tasemele. See raamat on tõeline maiuspala kõigile, kes armastavad ahjust tulevat sooja saia- ja koogilõhna ning soovivad luua oma kodus hubast atmosfääri.

Heidi Vihma, kes on tuntud kondiiter ja retseptide autor, on selles raamatus kogunud kokku ligi sada retsepti, mis rõõmustavad nii magusasõpru kui ka soolaste küpsetiste austajaid. Raamatust leiate kõike alates klassikalistest Euroopa ja Ameerika kookidest, nagu tiramisu ja juustukook, kuni trendikate küpsetisteni, näiteks baklažaanikeeks ja musta leiva tort vaarikatega. Lisaks pakub "Koduköögi meistriklass 3" tervislikke alternatiive, mis võimaldavad nautida maiustusi ilma süümepiinadeta.

Heidi Vihma on teinud suurepärast tööd, et muuta keerukad retseptid kättesaadavaks ka algajatele, pakkudes üksikasjalikke juhiseid ja samm-sammult lähenemist. Tema ekspertnõuanded ja nipid aitavad teil saavutada parimaid tulemusi ning võib-olla isegi inspireerida teid katsetama uusi ja põnevaid koostisosi.

Kas soovite valmistada midagi erilist argipäeva õhtusöögiks või otsite ideaalset kooki pidulikuks sündmuseks? "Koduköögi meistriklass 3" on teie ustav abiline, mis aitab teil valmistada suurepäraseid küpsetisi, mis on mõeldud jagamiseks ja nautimiseks. Üllatage oma lähedasi omatehtud küpsetistega, mis on valmistatud armastuse ja hoolitsusega – see on kingitus, mis räägib rohkem kui tuhat sõna.

Võtke aega, sirvige seda raamatut ja laske oma köögil muutuda tõeliseks meistriklassi stuudioks, kus iga küpsetis on loodud südame ja pühendumusega. "Koduköögi meistriklass 3" on teie võimalus avastada küpsetamise maailma ja tuua oma kööki rohkem rõõmu ja naudingut.