Kaks elu

Kaks elu

Autor: Aare Tamm

Kategooria: Fantaasia
2017 aasta

Hindad

Rahva Raamat
19.45€
Hetkel pole saadaval
Apollo
21.95€ / 20.85€
Osta
"Kaks elu" on Aare Tamme sulest pärinev fantaasiaromaan, mis viib lugeja kahe peategelase – mehe ja naise – kordumatule teekonnale läbi kahe erineva eksistentsi. Esimeses elus peavad nad ebaõigluse eest varjule pugema, asudes elama sügavasse metsaüksindusse. Seal algab nende võitlus ellujäämise nimel, mis nõuab kõikehõlmavat pühendumist ja töökust. Nende kodu kõrvalt voolav selge jõgi sümboliseerib elu puhtust ja voolavust, mis jätkub kuni surm neid lahutab.

Ent lugu ei lõpe siin – nad sünnivad uuesti, uutes kehades, uues maailmas. See teine elu esitab neile uusi väljakutseid, kuna nad peavad kohanema tundmatuga, millest nad midagi ei tea. Kui nad taas kohtuvad, muutub lugu veelgi köitvamaks. Romaan ei paljasta kõike ette, vaid kutsub lugejat kaasa mõtlema ja avastama.

Aare Tamme teos on rikas emotsioonide poolest, pakkudes armastuse, rõõmu ja traagika hetki. Lugeja leiab sealt ulmelisi elemente, sõda ja rahu ning võib-olla isegi mõned õpetlikud mõtted, mis peegeldavad meie kaasaegseid suundumusi. "Kaks elu" on lugu, mis kutsub kaasa elama ja mõtisklema elu keerdkäikude üle, pakkudes samas põnevat ja kaasahaaravat lugemiskogemust.