JUUDI KÖÖK

JUUDI KÖÖK

Autor: Salmen Šois

Kirjastus: PEGASUS

Kategooria: Rahvusköögid
2017 aasta

Hindad

Rahva Raamat
7.95€
Hetkel pole saadaval
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas maitseb juudi köök? Salmen Šois, kelle nimi võib teile tuttav olla peakokana Zeus Holdingu restoranides, avab oma raamatus "Juudi köök" selle maitsva maailma uksed. Eestis ja Iisraelis kulinaariaalase hariduse omandanud Salmen toob teieni retseptid, mis on lihtsad, kuid samas eksootilised, ning mille valmistamiseks ei pea rahakotti tühjendama.

Kui olete märganud poelettidel hummuse laia valikut või näinud seda restoranide menüüdes, siis teadke, et juudi köögil on veel palju rohkem pakkuda. Salmen Šois, kes on tuntud ka kui innukas toidukoolitaja, soovib oma teadmiste ja oskustega rikastada teie toidulauda ning avardada arusaama juudi köögist. Tema kirglik lähenemine toiduvalmistamisele ja soov jagada oma teadmisi teistega on võrreldav Aleksander Suure vallutustega – kuid siin vallutatakse südameid läbi maitsemeelte.

Salmeni haridustee on muljetavaldav: lisaks kulinaarsetele õpingutele on ta lõpetanud Tallinna Tehnikaülikoolis rahvusvahelise ärikorralduse ja Audentese Ülikoolis ärijuhtimise eriala. Mainori kõrgkoolis on ta saanud kaks kõrgharidust isikuteeninduse vallas, spetsialiseerudes hotellimajandusele ja toitlustusteenuste korraldusele. Tema pühendumus ja teadmised toiduvalmistamises on sügavad ja laiaulatuslikud.

Kui soovite rohkem teada saada Salmen Šoisist või tema pakutavatest toidukoolitustest, külastage tema veebilehte www.shois.ee või leidke teda Facebookist aadressil www.facebook.com/zeusmenu/. Avastage koos temaga juudi köögi rikkalikke maitseid ja aroome ning laske end inspireerida retseptidest, mis on täis armastust ja ajalugu.