JUTULINNA AABITS

JUTULINNA AABITS

Autor: Kätlin Vainola,Elina Sildre,Õnne Ints

Kirjastus: MAURUS KIRJASTUS

Kategooria: Algkooli õpikud ja töövihikud
2021 aasta

Hindad

Rahva Raamat
16.85€
Hetkel pole saadaval
Apollo
18.95€ / 18.00€
Osta
Kas otsite põnevat ja kaasahaaravat lugemismaterjali oma esimese klassi õpilasele? "Jutulinna aabits", mille on loonud andekas trio Kätlin Vainola, Elina Sildre ja Õnne Ints, on just see, mida vajate. See aabits ei ole lihtsalt tavaline lugemik, vaid see on loodud väärtuspõhise õppe vaimus, et arendada lastes lugemisoskust ja suulist väljendusoskust.

Kui Sinu laps võtab kätte "Jutulinna aabitsa", leiab ta end mitmekülgsete lugemispalade keskelt, mis on täis rikkalikke ja elavat suulist kõnet toetavaid pilte. Raamat on mõeldud algajatele lugejatele, sisaldades dialooge, mis aitavad lapsel mõista ja harjutada vestluste pidamist. Lisaks on aabitsas häälimisharjutused, mis on olulised lugemisoskuse arendamisel.

Loovust ja mängulisust ei ole samuti unustatud – "Jutulinna aabits" pakub mitmeid loovust toetavaid ülesandeid ja mänge, mis aitavad keeleteemasid mänguliselt õppida. Raamatu juurde kuuluvad ka liikluslehed, mis on valminud koostöös Transpordiametiga, et õpetada lastele liiklusreegleid. Tänu sellele ei ole vaja kasutada eraldi liiklusaabitsat.

"Jutulinna aabits" on osa laiemast õppekomplektist, mis toetab üldõpetuslikku meetodit, kuid sobib suurepäraselt ka tavapärase tunniplaani ja õppeainete nädalamahuga koolidesse. Töökava on paindlik, võimaldades õpetajal kohandada teemasid vastavalt laste huvidele ja vajadustele. Aabits on loodud nii, et kolm korda nädalas toimuvad üldõpetuslikud teemapäevad, mis keskenduvad aabitsa tekstidele, loodusteemadele ja liiklusele, toetades samal ajal ka matemaatikaõpet.

Kasutades "Jutulinna aabitsat", saab õpetaja süveneda kahe järjestikuse päeva jooksul ühte teemasse, pakkudes lastele just seda, mis neid kõige enam köidab. See annab võimaluse lisada tundidesse käelisi tegevusi, lisalugemist ja teemaarendusi, mis rikastavad õppeprotsessi ja muudavad selle lastele nauditavamaks.

Avasta "Jutulinna aabits" ja anna oma lapsele kingitus, mis toetab tema arengut ja loovust läbi lugemise rõõmu!