Jõuluvana

Jõuluvana

Autor: Felicity Brooks,Sam Taplin

Kirjastus: SINISUKK

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2016 aasta

Hindad

Rahva Raamat
22.55€
Hetkel pole saadaval
Apollo
9.99€
Osta
Kas oled valmis sukelduma jõuluvana imelisse maailma, kus iga hetk on täis maagiat ja põnevust? "Jõuluvana" on raamat, mis viib sind rännakule koos selle armastatud punakuuelise kangelasega, kes on tuntud oma heatahtlikkuse ja kingikottide poolest.

Kui jõululaupäev kätte jõuab, alustab jõuluvana oma uskumatut teekonda, et jõuda iga lapse juurde ja täita nende südamed rõõmuga. Kuidas on võimalik, et üks mees suudab kogu maailmas kingitusi jagada ainult ühe öö jooksul? See on küsimus, mis on paelunud lapsi ja täiskasvanuid aastakümneid, ja nüüd on sul võimalus jälgida tema salapärast teekonda lähemalt.

Raamat "Jõuluvana" ei ole lihtsalt jutustus; see on interaktiivne kogemus, mis äratab jõulud ellu. Iga lehekülg on täis pehmeid ja sädelevaid pilte, mis kütkestavad sinu meeli ja toovad esile pühadeaja võlu. Lisaks on raamatusse integreeritud jõuluhelid, mis loovad tõeliselt meeleoluka lugemiselamuse. Kujutle kuulmas saani kellukeste helinat või jõuluvana rõõmsat naeru, kui ta oma järgmise peatuse poole teele asub.

Ent pidage meeles, et raamatu lummuses olles tuleb olla ettevaatlik, sest see sisaldab nööppatareisid (LR44), mis võivad olla ohtlikud. Kui need kogemata alla neelatakse, on oluline viivitamatult arsti poole pöörduda.

Kui oled valmis avastama jõuluvana saladusi ja tunnetama pühadeaja imet, siis "Jõuluvana" on raamat, mis peaks kindlasti olema sinu lugemisnimekirjas. See ei ole lihtsalt lugu – see on pühadeaja traditsioon, mida saad jagada oma perega aastast aastasse, luues mälestusi, mis kestavad igavesti.