Jäljetult kadunud

Jäljetult kadunud

Kirjastus: ÄRIPÄEV

Kategooria: Varia
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
20.99€
Osta
Apollo
21.95€ / 20.85€
Osta
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas on võimalik, et mõned inimesed kaovad ilma igasuguste jälgedeta? "Jäljetult kadunud" on põnev teos, mis viib sind avastusretkele läbi aegade, kus uurime salapäraseid kadumisi, mis on jäänud lahendamata isegi kaasaegse teaduse valguses.

Raamat heidab pilgu inimkonna ajaloo varjatud nurkadesse, kus potikildudest ja nooleotstest rääkivad lood on justkui ainsad vihjed, mis meil on. Ehitised ja kirjalikud allikad annavad aimu kultuuride arengust ning ajalooliste sündmuste käigust, kuid mõned saladused on jäänud püsima. DNA-analüüs on küll võimaldanud meil heita pilgu sadade aastate tagusesse minevikku, kuid mõned lood jäävad ikkagi lahendamata.

See raamat viib sind sügavale müsteeriumite maailma, kus saame tutvuda juhtumitega, mis on jäänud lahendamata hoolimata tehnoloogia arengust. Alates Aafrika džunglite sügavustest, kus loodus varjab endas kadunud tsivilisatsioonide saladusi, kuni Bermuda kolmnurga ja Atlandi ookeani sügavike salapärasteni, kus meri on neelanud laevu ja lennukeid ilma jälgi jätmata. Me ei jäta kõrvale ka Džomolungma ehk Mount Everesti tippu, kus mägede karmid olud on peitnud endas nii mõnegi alpinisti saatuse.

"Jäljetult kadunud" on sinu võimalus sukelduda ajaloo sügavustesse ja uurida, kuidas on võimalik, et mõned lood jäävadki igaveseks saladuseks. Kas oled valmis avastama kadunud inimeste lugusid, mis on pannud proovile isegi kõige osavamad detektiivid ja teadlased?