Vorsti tegemise raamat

23,93 €


Autor: Kertu Lukas, Ilse Metsamaa, Renee Altrov
Toimetaja: Klaire Kolmann
Formaat: Kõva kaas
Lehekülgi: 160
Kirjastus: Varrak
ISBN: 9789985348642
Ilmumisaeg:
Mõõdud: 170mm x 240mm

Vorsti tegemise raamat

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Samast kategooriast