1234 fakti, mis võtavad su sõnatuks

1234 fakti, mis võtavad su sõnatuks

Kirjastus: ERSEN

Kategooria: Populaarteadus
2018 aasta

Hindad

Rahva Raamat
4.99€
Hetkel pole saadaval
Kas oled kunagi mõelnud, et maailm on täis uskumatuid tõsiasju, mis võivad sind üllatada ja panna sind naerma? "1234 fakti, mis võtavad su sõnatuks" on raamat, mis avab ukse kõige pöörasemate ja põnevamate faktide maailma.

Kujuta ette, et jalutad läbi lilleaia ja märkad, kuidas õied justkui päevitavad päikese käes. Või et Taani, see Skandinaavia rahulik riik, impordib tegelikult vange. Ja kas sa teadsid, et mesilased on võimelised lendama kõrgemale kui Mount Everest?

See raamat viib sind rännakule läbi kummaliste tõdede, mis panevad sind kahtlemata kulmu kergitama. Kas oleksid osanud arvata, et Martin Luther King jr sai avaliku esinemise eest kunagi hindeks vaid C+? Või et Iirimaal polnud veel aastal 2015 kasutusel postiindekseid?

Suurbritannias ei registreerita surma loomulikel põhjustel – see fakt võib esmapilgul tunduda uskumatuna. Ja kas sa suudad ette kujutada, et Itaalia diktaator Mussolini töötas kunagi Briti salateenistuses MI5? Või et pingviinid, need armsad linnud, ei pruugi tegelikult teada, milline on kala maitse? Ja et kilttursad, need sügavate ookeanide elanikud, flirdivad omavahel ümisedes?

"1234 fakti, mis võtavad su sõnatuks" on kogumik, mis pakub harivat ja meelelahutuslikku lugemist. See raamat on ideaalne kingitus uudishimulikele sõpradele või suurepärane kaaslane sinu enda teadmiste avardamiseks. Avasta maailma kõige eriskummalisemaid fakte ja jaga neid teistega – sest tõde on tihti kummalisem kui väljamõeldis.