1000 SÕNA VENE KEELES. PILTSÕNASTIK

1000 SÕNA VENE KEELES. PILTSÕNASTIK

Autor: Julia Mamonova

Kirjastus: KOOLIBRI

Kategooria: Vene keel
2016 aasta

Hindad

Rahva Raamat
8.95€
Hetkel pole saadaval
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta vene keele õppimine lõbusaks ja meeldejäävaks? Julia Mamonova teos "1000 sõna vene keeles. Piltsõnastik" pakub just seda – võimalust omandada vene keelt naeratades. See raamat on suurepärane abimees, kui soovite rikastada oma sõnavara piltide abil, mis muudavad õppimise visuaalseks ja meeldejäävaks.

Raamatusse on koondatud tuhat hoolikalt valitud sõna, mis on esitatud läbi humoorikate ja kõnekate illustratsioonide. Need pildid viivad teid rännakule läbi igapäevaelu erinevate tahkude, alates kodusest keskkonnast kuni linna meluni, koolielust spordiväljakuteni ja hobitegevustest perehetkedeni. Iga sõna juurde on lisatud hääldusjuhis ja eestikeelne vaste, mis aitab teil õpitut paremini mõista ja meelde jätta.

Julia Mamonova on loonud teose, mis ei piirdu ainult sõnavara esitlemisega, vaid pakub ka praktilisi väljendeid, mida saate igapäevaelus kohe kasutusele võtta. Raamatu lõpus olev sõnastik on suurepärane vahend kiireks konsulteerimiseks ja õpitu kinnistamiseks.

"1000 sõna vene keeles. Piltsõnastik" on suunatud nii uudishimulikele lastele kui ka täiskasvanutele, kes soovivad vene keele maailma sukelduda. Olgu teie eesmärgiks reisimine, sõpradega suhtlemine või lihtsalt uue keele õppimine, see raamat on teie teejuhiks. Avastage vene keelt uuel ja põneval moel, mis muudab õppimise nauditavaks teekonnaks, mitte kohustuslikuks ülesandeks.