1000 SÕNA ROOTSI KEELES. PILTSÕNASTIK

1000 SÕNA ROOTSI KEELES. PILTSÕNASTIK

Kirjastus: KOOLIBRI

Kategooria: Teised keeled
2018 aasta

Hindad

Rahva Raamat
9.40€
Osta
Apollo
10.95€ / 10.40€
Osta
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta rootsi keele õppimine lõbusamaks ja meeldejäävamaks? "1000 sõna rootsi keeles. Piltsõnastik" on just see raamat, mis muudab keeleõppe nauditavaks teekonnaks. Autor on loonud põneva visuaalse teejuhi, mis aitab teil rootsi keele sõnavara kergesti selgeks saada.

Kujutage ette, et õpite uusi sõnu, kuid teie ees on kaasahaaravad ja humoorikad pildid, mis aitavad teil sõnu paremini meelde jätta. Raamatu lehekülgedel avaneb teile terve maailm - alates kodusest keskkonnast kuni linnaelu, koolipäevade, spordi ja hobide ning pereeluni. Need kujundid ei ole lihtsalt meelelahutuslikud, vaid ka harivad, aidates teil kiiremini ja tõhusamalt rootsi keele sõnavara omandada.

Iga rootsikeelse sõna kõrval leiate hääldusjuhise ja eestikeelse tõlke, mis teeb õppimise lihtsamaks. Lisaks on raamatus teemaplokid, mis lõppevad kasulike väljendite ja fraasidega, et saaksite oma uusi teadmisi kohe praktikas proovile panna. Raamat sisaldab ka sõnastikku, mis on suurepärane abivahend kiireks konsulteerimiseks.

"1000 sõna rootsi keeles. Piltsõnastik" on suurepärane abimees igas vanuses keelehuvilistele. Olgu teie eesmärgiks rootsi keele põhisõnavara omandamine või lihtsalt uue keele vastu huvi tundmine, see raamat pakub teile rõõmsat ja kaasakiskuvat viisi keeleõppeks. Avastage rootsi keele ilu ja rikkust läbi piltide ja sõnade - alustage oma teekonda juba täna!