IN MANIBUS PORTABUNT. Kätel kantud. Einar Laigna lugu

IN MANIBUS PORTABUNT. Kätel kantud. Einar Laigna lugu

Kirjastus: GALLUS

Kategooria: Varia
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
25.99€
Varsti müügil
Kas teadsite, et Eesti kultuuriruumis on üks erakordne isiksus, kes on tuntud oma mitmekülgsete talentide ja sügavate teadmiste poolest? Einar Laigna, sündinud aastal 1937, on inimene, kelle elu ja tööd iseloomustab pühendumus ja kirg. Ta on olnud nii vaimulik kui ka erusõjaväelane, samuti hinnatud ajaloo- ja filosoofialektor ning osav käsitöömeister.

Einar Laigna on tuntud oma võime poolest näha ajalugu laiemas perspektiivis, ületades ajastute piire oma mõtisklustes. Ta on inimene, kes ei karda välja öelda tõde, mis on teinud temast nii kartma pandud kui ka sügavalt armastatud isiku Eesti ühiskonnas. Laigna on alati väärtustanud nii füüsilist kui ka vaimset tööd, olgu selleks siis metallitöö, kulturism või tema põhjalikud teoloogia- ja filosoofiaõpingud.

Raamat "Kätel kantud. Einar Laigna lugu" on kirjutatud austusavaldusena mehele, kes on elanud täisväärtuslikku ja mitmekülgset elu. See on lugu, mis pakub lugejale võimalust sukelduda Einar Laigna elutee keerdkäikudesse, kohtumistesse märkimisväärsete inimestega ja avastada, kuidas ka suurte saavutuste taga peituvad inimlikud puudused ja nõrkused. Laigna ise on öelnud oma elu kohta: "Olen kätel kantud!" – ja see raamat ongi pühendatud tema elu ja töö mõtestamisele.

Kui olete huvitatud Eesti ajaloo, filosoofia ja vaimuliku elu sügavamast mõistmisest, siis "Kätel kantud. Einar Laigna lugu" on teos, mis pakub teile haruldast sissevaadet ühe erakordse eestlase elukäiku. See on raamat, mis inspireerib ja õpetab, ning on nüüd saadaval ka uuendatud kolmandas trükis. Ärge laske sellel võimalusel käest libiseda, vaid avastage Einar Laigna mitmekihiline maailm läbi tema enda silmade.